BLOG

Op de hoogte blijven!

Alle-ledverlichting.nl komt vaak met leuke, mooie en nieuwe producten. Wij proberen u daarnaast op de hoogte te houden van ontwikkelingen met betrekking op onze webshop of de verlichtings branche. Ook hebben wij met regelmaat aantrekkelijke kortings-acties en of aanbiedingen. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen of kortingen, meld u dan nu aan voor onze blog en ontvang gratis en vrijblijvend een notificatie zodra er een nieuwe blog online staat!

Uw gegevens worden in een veilige omgeving verwerkt en niet opgeslagen voor overige commerciële doeleinden. U kunt al onze handelingen en de wijze van verweking van uw privacy gevoelige informatie terug lezen in onze 'Privacy Statement' onderaan deze pagina.

Heeft u net uw project afgerond met een van onze producten, of wilt u simpelweg uw ervaring met onze producten delen met anderen? Stuur uw verhaal naar info@alle-ledverlichting.nl (foto’s zijn ook welkom) en wellicht vind u uw eigen verhaal terug in onze blogs. Indien uw verhaal wordt geplaatst in een blog ontvangt u van onze een kortingscode voor uw volgende aankoop!

De led rail spots zijn bezig met het maken van een opmars. We zien deze vorm van verlichting steeds meer terugkeren in de winkels en restaurants. Maar daarnaast vinden ze ook steeds meer de weg naar de huiskamers en keukens van woningen. Lees in deze blog als over welke railspot voor u geschikt is!

lees verder...

railspot, ledrailspot, winkelverlichting
17mrt21
led railspot zwart keuken huis

De Trimless inbouwspot is momenteel razend populair. Door zijn stijlvolle en elegante uitstraling zijn deze spots een fantastische aanvulling in elke interieur. In deze Blog gaan we u stap-voor-stap uitleggen hoe u de trimless spots kunt plaatsen.

lees verder...

Inbouwspot, ledspot, kardanspot, zwartespot, trimless spot
01apr20
Trimless zwart inbouw spot plaatsen

Een inbouwspotje, het klinkt zo vanzelfsprekend. Maar er zijn toch wel een aantal factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen en plaatsen van een inbouwspot. Uiteraard is kleur, maat en uitvoering van belang. Maar welke led lamp is bijvoorbeeld geschikt voor uw toepassing!
Lees in deze Blog waar u rekening mee moet houden....!

lees verder...

Inbouwspot, ledspot, kardanspot, zwartespot
01apr19
imoe trimless led gu10

Goeie vraag, maar buitenverlichting doet meer dan alleen je auto terugvinden op de parkeerplaats. Het draagt voor een grote mate bij aan de veiligheid rond uw sportvereniging, buitenterrein, parkeerplaats of erf van uw boederij. Lees hier wat voor verschil energiezuinige buiten verlichting voor u kan maken!

lees verder...

buitenverlichting, straatlantaarn, parkeerplaats verlichting, buitenlamp
01feb19
lantaarnpaal led parkeerplaats

Een overvloed aan mogelijkheden en uitvoeringen, maar welke spot is nou geschikt voor jou? In deze blog proberen we je een stukje op weg te helpen, en leggen we kort uit waar je rekening mee moet houden tijdens je keuze!

lees verder...

inbouwspot, ledspot, opbouwspot, trimless, retrofit
01nov18
welke spot moet ik kopen

Vaak vergeten bij de aanleg van een nieuwe tuin, maar een groot gemis zodra de dagen korter worden of als u in de zomer langer wilt genieten van uw buiten omgeving.

lees verder...

buitenlamp, led, tuinlamp, grondspot, straler, lichtbol, bewegingsmelder
02okt18
tuin verlichting led buiten

Momenteel wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe webshop, elke dag worden nieuwe producten toegevoegd! indien u een product niet kan terugvinden neem dan gerust contact met ons op.

lees verder...

LED, verlichting, webshop, lamp, spots
03dec17
Philips-classic-LED-bulb-on