Accessoires, installatiemateriaal en montagebenodigdheden

Verschillende accessoires zoals, fittingen, led drivers, bewegingsmelders en rgb controllers voor het aansluiten of installeren van led strips, led lampen en grondspots.

Ruime keuze aantrekkelijke geprijsd schakelmateriaal

Schakelmateriaal

Ruime keuze aantrekkelijke geprijsd schakelmateriaal | LED verlichting

Verschillende opbouw en inbouw bewegingssensoren

Bewegingsmelder

Verschillende opbouw en inbouw bewegingssensoren | LED verlichting

Solar en energie gerelateerde artikelen.

Zonnepanelen Draagbaar

In deze categorie vind u ons aanbod aan solar en energie gerelateerde artikelen.

Solar en energie gerelateerde artikelen.

Power station Draagbaar

Op zoek naar een draagbare stroomvoorziening voor tijdens uw camping verblijf, op uw boot of buiten activiteit waar geen vast stroompunt aanwezig is.

In deze categorie vindt u diversen hulpmiddelen en benodigdheden voor het aansluiten en monteren van bijvoorbeeld led strips, rgb led strips, spots en dergelijke. Voor veel 12Volt lichtbronnen en led strips is een led driver benodigd. De led driver is te vergelijken met wat vroeger de Trafo of ballast was bij conventionele verlichting. Zorg dat u bij het bestellen van een led driver of dergelijke altijd goed bekijkt welk wattage en voltage nodig is voor de gewenste toepassing. Bijna alle 50mm geschikt voor veel van onze spots zijn voorzien van GU10 fitting, hiervoor verkopen wij diversen fittingen met of zonder trekontlasting. Daarnaast hebben wij in ons assortiment een aansluitsnoer voorzien van stekker en GU10 fitting die beschikbaar is in twee lengtes.