Over Alle-Ledverlichting.nl

Over Alle-ledverlichting.nl

Bij Alle-Ledverlichting.nl zijn we altijd opzoek naar nieuwe producten die voldoen aan onze kwaliteitseisen, wij doen uitsluitend zaken met betrouwbare en Europese toeleveranciers. We streven naar een aantrekkelijke prijsstelling zonder dat dit te koste gaat van de kwaliteit.
Wij zijn een digitale onderneming opgericht in 2015 en hebben sindsdien een snelle groei doorgemaakt, wij werken vanuit persoonlijke interesse in de verlichtingsbranche met een gezamenlijke ervaring van meer dan 30jaar. Dagelijks verzenden wij een groot aantal orders vanuit ons eigen magazijn. Wij werken expliciet niet met drop-shipping leveranciers met als simpele reden dat wij het complete proces van bestelling tot verzenden en after-sales in eigen beheer willen houden.

Bij Alle-ledverlichting.nl bent u geen ordernummer!

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn

Bij Alle-Ledverlichting.nl bent u aan het juiste 'web' adres als het gaat om verlichting voor uiteenlopende toepassingen. Mede door ons uitgebreide aanbod is er bijna altijd wel een product of oplossing te vinden die past bij uw wensen. Naast armaturen die voorzien zijn van energiezuinige led techniek, leveren wij ook armaturen en lampen die geschikt zijn voor montage in combinatie met een losse led lichtbron. Wij leveren een totaal pakket verlichting voor o.a uw woning, tuin, winkel, kantoor, praktijk of bedrijfsruimte. Ons aanbod varieert van spots geschikt voor 'retrofit' tot complete led downlights en meer.

Bestellen in onze webshop

Wij bieden u de mogelijkheid om snel te bestellen via een vertrouwde betaalomgeving door middel van diversen verschillende betaalmethoden. In onze webshop kunt u gemakkelijk bestellen zonder dat het nodig is om een verplicht account proces te doorlopen. Dit is uiteraard wel mogelijk en biedt u als voordeel dat uw adres gegevens worden opgeslagen en u inzicht heeft in eerder geplaatste bestellingen. Uw gegevens worden in een veilige omgeving verwerkt en niet opgeslagen voor commerciële doeleinden. Indien u wenst om op de hoogte te blijven van aantrekkelijke kortingsacties, nieuwe producten en/of ontwikkelingen kunt u zich aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief.