Led Buis Warm Wit Licht

Led vervangingsbuis warm wit licht, verkrijgbaar in 60cm, 120cm en 150cm.

Beschrijving

Deze led TL buis geeft een warm wit licht (3000K) wat vergelijkbaar is aan een conventionele TL buis met lichtkleur 830. Deze led buizen zijn uitstekende vervangers voor uw verouderde T8 buizen, maar met bijna de helft minder energieverbruik. Het verlagen van het wattage betaalt zich uit in uw energiekosten. Daarnaast heeft een Led buis geen opstarttijd (Knipperende TL) en is de levensduur vele malen langer dan bij een conventionele T8 buis. De Led buizen zijn gemaakt van glas en zijn opaal kleurig afgewerkt, de SMD leds geven een warm witte lichtkleur. De uitstralingshoek van deze led buizen bedraagt maar liefst 270graden waardoor de lichtverspreiding van de huidige T8 buis zoveel mogelijk wordt geëvenaard. Wordt standaard geleverd inclusief eventueel benodigde `Dummie' starter en gebruikshandleiding.


-Led Buis 60CM 10Watt 850Lumen
-Led Buis 120CM 18Watt 1650Lumen
-Led Buis 150CM 24Watt 2300Lumen


Montage in een conventioneel T8 armatuur:
Maak systeem spanningsvrij, Verwijder de oude TL buis en starter. Plaats de `dummy-starter`, hierna kan de nieuwe energiezuinige led buis geplaatst worden.

Montage in een T8 armatuur met elektronische VSA:
Maak syteem spanningsvrij, verwijder de oude TL buis en de elektronische VSA uit het armatuur. Hierna dient de bedrading zo doorverbonden te worden dat de spanning direct op de lampfitting komt. De led buis dient maar aan een zijde te worden voorzien van spanning, dit staat aangegeven op de led buis zelf.


Deze Led TL lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en lichtkleuren, selecteer rechtsboven aan deze pagina de benodigde lengte.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door en/of verkeerde montage van de led buizen.

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.