Smart WiFi Led GU10 RGB+CCT

GU10 Led lamp die wordt bediend d.m.v een App, voorzien van RGB en CCT

Beschrijving

Deze Led lamp is uitgevoerd met GU10 fitting en daardoor geschikt voor de meeste inbouw en opbouwspots. Uitgevoerd met RGB (kleuren) en warm (2700K) en Koel (6500K) leds. Hierdoor is het mogelijk om een eindeloos kleurenspectrum te creëren uit één spot. Het is mogelijk om verschillende kleuren te kiezen, daarnaast kan er traploos gedimd worden en kan de witte lichtkleur geregeld worden van warm wit licht naar koel wit licht. zodoende kunt u de lichtkleur en lichtopbrengst gemakkelijk aanpassen d.m.v een gratis te downloaden App 'SpectrumSmart' voor zowel Android als Apple besturing. Ook is het mogelijk om de leds spots te koppelen en te bedienen met uw Alexa of Google Home device.

Voor het regelen van deze lampen is het nodig om de Nederlandstalige App 'SpectrumSmart' te downloaden in de App Store of Play Store.
Het koppelen van de lampen aan de App is eenvoudig te doen. Hiervoor dient een WiFi netwerk aanwezig te zijn van 2,4GHz (functioneert niet op 5GHz systeem).

De App maakt het mogelijk om de lamp op verschillende manieren te bedienen:

- Aan/Uit draadloos bedienen via App
- Verschillende lichtkleuren die tevens aan te passen zijn.
- Warm licht tot Koel licht, traploos aan te passen aan uw wensen.
- Traploos Dimmen van zowel de kleur als ook het witte licht.
- Lampen bedienen op afstand bij afwezigheid (internetverbinding benodigd)
- Verschillende lampen tot één groep samenstellen voor gelijktijdige bediening.
- Tijdschakelaar.
- Locatie en weer afhankelijke aansturing.

Ook leverbaar als normale lamp met E14 of E27 fitting.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.