Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een drop-down menu met de meest gestelde vragen en antwoorden. Heeft u een vraag of opmerking en kunt u deze niet terugvinden op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op!

Bij Alle-ledverlichting bestelt u gemakkelijk en snel. Onze webshop is erop ingericht om uw aankoop zo snel en gemakkelijk als mogelijk is te laten verlopen. U hoeft bij ons niet verplicht een account aan te maken of een ingewikkeld persoonlijk profiel. Nadat u het gewenste artikel in het winkelmandje heeft geplaatst kunt u het aantal gemakkelijk aanpassen door middel van de + en - buttons die zichtbaar zijn. LET OP, controleer of u het juiste aantal en (eventuele) kleur of uitvoering geselecteerd heeft.

Voor een optimale orderverwerking en een snelle levering is het aan te raden de betalings-instructies in het order proces te volgen. Onze webshop is gekoppeld aan een beveiligde en betrouwbare betalings-provider die uw betaling in slechte enkele seconden door stuurt naar onze rekening. U heeft de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden zoals iDeal en Bancontact. Contant betalen bij afhalen is ALLEEN mogelijk in overleg met een van onze werknemers.

Nadat u uw bestelling en betaling heeft afgerond ontvangt u automatisch een orderbevestiging, dit kan enkele minuten duren. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen neem dan contact op met een van onze werknemers. Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen wordt uw order samengesteld door onze magazijnmedewerkers. Zodra uw bestelling gereed is voor transport ontvangt u een verzendbevestiging op het door u opgegeven e-mail adres. Nadat u deze verzendbevestiging heeft ontvangen volgt ook de digitale Factuur die naar hetzelfde adres zal worden verstuurt.Zodra blijkt dat tijdens het verwerken van uw order één of meerdere artikelen niet voorradig zijn dan zullen wij u hiervan zo spoedig mogelijk over in kennis stellen.