Veelgestelde vragen.

Hieronder vindt u een drop-down menu met de meest gestelde vragen en antwoorden. Heeft u een vraag of opmerking en kunt u deze niet terugvinden op deze pagina, neem dan gerust contact met ons op!

Bedenktijd en Herroepingsrecht

Bij de aankoop van onze producten heeft u gedurende de eerste 14 dagen na ontvangst het recht en de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument, dit wordt vastgesteld aan de hand van de Track&Trace code van de de vervoersdienst. Tijdens deze wettelijke vastgestelde bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking, ervan uitgaande dat het product door de klant wordt beoordeeld zoals ook in een fysieke winkel mogelijk zou zijn.

Retourneren bij Herroeping

Indien u wenst aanspraak te maken op de wettelijk vastgelegde herroepingsrecht dient u dit binnen de gestelde termijn van 14 dagen kenbaar te maken aan een van onze werknemers. U bent ten alle tijde zelf aansprakelijk voor de kosten van retour zending en het juist verpakken van het product, zodat deze bij ons wordt afgeleverd in originele onbeschadigde verpakking. Nadat wij het product in ontvangst hebben genomen wordt deze beoordeeld op schade, staat van verpakking en of alle onderdelen/bevestigingsmaterialen aanwezig zijn. Hierna zal het aankoopbedrag van het betreffende product worden geretourneerd naar uw rekening.

Uitsluiting van herroepingsrecht

Alle-ledverlichting behoud het recht om zich te beroepen op uitsluiting van herroepingsrecht ten tijde van de onderstaande situaties:
1. De bedenktijd van 14 dagen is verlopen.
2. Het product blijkt na retour zending en beoordeling teveel beschadigd voor wederverkoop.
3. De verpakking is beschadigd of incompleet.
4. Het betreffende product is langer dan nodig voor relatieve beoordeling, gemonteerd en/of in gebruik geweest.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.