Titaan Led 39W 'TL' bak

Spatwaterdicht led armatuur met een zeer hoge lichtopbrengst

Beschrijving

De Titaan Led armaturen zijn speciaal ontwikkeld voor langdurig en professioneel gebruik. Deze 39Watt uitvoering heeft een lichtopbrengst van maar liefst 5750Lumen, wat overeenkomt met een 2x36Watt TL armatuur, maar dan met bijna de helft minder energieverbruik en een langere levensduur. De ingebouwde Leds geven een neutraal witte lichtkleur (4000K) welke bij uitstek geschikt is voor bijvoorbeeld werkplaats, magazijn, parkeergarage en dergelijke. De Polycarbonaat behuizing en opaal kleurige lens zijn slagvast (IK09) en ook geschikt voor buitengebruik of in vochtige ruimtes (IP66). De bevestiging van het armatuur is uniek in zijn soort en vergemakkelijkt het montage proces.

Ook verkrijgbaar met ingebouwde bewegingsmelder die het armatuur automatisch laat inschakelen op het moment dat er iemand in de buurt komt.

Let op: Deze armaturen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn niet te vergelijken met een led buis of andere goedkopere armaturen die bij lange na niet dezelfde lichtopbrengst en levensduur hebben als deze Titaan Led armaturen. Dit armatuur maakt GEEN gebruik van Led-buizen, maar is uitgevoerd met een volledig geïntegreerd Led-systeem.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.