Darco-I Led Waterdicht Armatuur

In 60cm, 120 of 150cm, geschikt voor één led buis.

Beschrijving

De Darco-I waterdichte armaturen zijn geschikt voor één led buis. Deze armaturen zijn voorbereid voor het gebruik in combinatie met led buizen met een enkelzijdige voeding. De slagvaste (IK08) behuizing is gemaakt van Polycarbonaat met een grijze kleur. Een voordelig vervangings- armatuur en te gebruiken in combinatie met onze los te verkrijgen Led buizen. Geschikt voor het plaatsen in garage, schuur, werkplaats, opslagruimte, bedrijfsruimte en dergelijke.

Voor grote ruimtes waar een optimale lichtopbrengst, laag energieverbruik en een lange levensduur is gewenst, raden wij aan om gebruik te maken van armaturen met een geïntegreerd led inrichting. Hiermee valt over het algemeen een hoger rendement te behalen dan dat er met led buizen mogelijk. Bij twijfel of vragen helpen wij u graag verder!

Selecteer boven aan deze pagina de gewenste lengte, onderaan deze pagina vindt u onze bijpassende led buizen!

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.