Line Led Paneel Zwart 44W 60x60cm

Uniek zwart led paneel met hoge lumen output en lage UGR.

Beschrijving

De Line Led is een inlegarmatuur voor 60x60cm systeemplafond en is voorzien van hoogwaardige componenten waardoor een hoge lumen/watt verhouding en lage UGR waarde kan worden behaald. Naast deze aantrekkelijke prestaties is ook de vormgeving en afwerking een lust voor het oog, en een waardige opvolger voor uw huidige TL inleg armaturen. De behuizing is gemaakt van staal en is voorzien van een zwarte coating. De twee led units liggen verdiept in het armatuur wat bijdraagt aan een speels effect en hierdoor onderscheid van de 'standaard' led panelen. De Line led 44Watt heeft een lichtopbrengst van 5300Lumen wat neerkomt op +-127Lm per Watt. De Neutraal witte lichtkleur van 4000K en de lage UGR waarde maakt het armatuur zeer geschikt voor tekenkamers, ontwerp en print ruimtes.

Door de zwarte afwerking is dit led paneel zeer geschikt voor het gebruik in vergaderzalen, expositieruimtes, winkels en dergelijke. Tegenwoordig is het zwarte systeemplafond enorm in opmars. Met dit zwarte led paneel creëert u een aansluitend geheel.

De Line led heeft een levensduur van +-50.000 branduren en wordt standaard geleverd inclusief Philips led driver.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.