Luchtkoeler en Luchtreiniger

›› Automatische Luchtkoeler's en Luchtreinigers met UV-C Licht. ‹‹

Automatische Luchtkoeler's en Luchtreinigers met UV-C Licht.

U vindt in deze categorie verschillende luchtkokers en luchtreinigers. Een luchtkoeler is een ventilator die de doorstroomde lucht extra kan koelen door het verdampen van water wat zich in het waterreservoir bevindt. Daarnaast is het vaak mogelijk om bevroren ijs-packs of koelelementen toe te voegen aan het waterreservoir wat het koelende effect nog verder verhoogd. Een luchtkoeler is geen airco, een airco heeft een ander werking principe en maakt over het algemeen wat meer geluid dan een luchtkoeler.

Een luchtreiniger is een ventilator waarbij de lucht aan een zijde wordt aangezogen waarna het door een filter gaat en aan de voorkant weer wordt terug gevoerd de ruimte in. In bijna alle gevallen zijn deze filters verwisselbaar. Daarnaast zijn veel luchtreinigers uitgevoerd met een ingebouwde UV-C lamp die een desinfecterende werking heeft op de doorstromende lucht. UV-C licht staat er om bekend dat het een bewezen reinigende en desinfecterende werking heeft, hierdoor worden er vele verschillende virussen, bacteriën en schimmels gedood.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.