Led Lichtslang Warm Wit Licht

Led lichtslang met warm witte lichtkleur, verkrijgbaar in verschillende lengtes van 10Mtr tot 50Mtr.

Beschrijving

Led lichtslang, warm wit licht voor binnen en buiten (IP44) en met 36 leds per meter. Zeer geschikt voor versieren van huis, tuin, feesttent of winkel.Goedkope led lichtslangen hebben vaak maar 24 leds per meter, wij verkopen enkel lichtslangen met 36 leds per meter! Onze led lichtslangen zijn energiezuinig en hebben een zeer laag verbruik t.o.v conventionele lichtslangen. Door het gebruik van leds wordt de levensduur verlengd en de warmte ontwikkeling beperkt. Wij leveren onze led lichtslangen compleet met voorgemonteerde aansluitstekker, verkrijgbaar in 10Mtr, 20Mtr, 30Mtr, 40Mtr en 50Mtr. Selecteer rechtsboven de gewenste lengte!

U dient zelf nog het afsluitdopje te plaatsen met een druppel lijm voor een goede afdichting. Dit laten wij aan u over zodat u de Led-Lichtslang eventueel op de gewenste lengte kunt inkorten. In korten kan per meter, de kniplijnen zijn aangegeven op de lichtslang. Tevens verkopen wij ook losse aansluitstekkers met afsluitdopjes, zodat u ook zelf de gewenste lengte of meerdere lichtslangen kunt maken.

Ook verkrijgbaar in andere lichtkleuren!

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.