Pro Ledstrip 12V IP54

Ledstrip spatwaterdicht voor professioneel gebruik op rol van 5Mtr, verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren.

Beschrijving

De Pro ledstrip zijn geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld winkels, horeca, hotels en dergelijke, maar natuurlijk ook te gebruiken voor verschillende doeleinden binnenshuis (IP00). Deze Pro serie led strips onderscheiden zich van de overige led strips door het gebruik van hoogwaardige componenten en materialen, zoals de 'Edison' led chips en de zelfklevende tape van 3M. Wordt geleverd op rol met een lengte van vijf meter. Deze led strip is voorzien van 60 leds per meter en is in te korten per vijf cm. Verkrijgbaar in twee verschillende lichtkleuren, Warm wit (3000K) en Koel wit (5300K). Voor het aansluiten van deze led strip op 230V Wisselstroom is een 12VDC Led Driver benodigd, deze vindt u onderaan deze pagina.

Naast de verschillende lichtkleuren, zijn deze led strips ook verkrijgbaar in twee verschillende wattage's. U heeft de keuze uit een led strip met 4Watt per meter en een led strip met 10Watt per meter. Dit verschil is van invloed op de lichtopbrengst.

Lumen output per meter:
-Warm wit licht 3000K 4Watt 300Lm
-Warm wit licht 3000K 10Watt 900Lm

-Koel/Helder wit licht 5300K 4Watt 300Lm
-Koel/Helder wit licht 5300K 10Watt 900Lm

Bij het monteren en inkorten van spat/waterdichte led strips ben u zelf verantwoordelijk voor het juist afdichten van de uiteinden, om zo de beschermingsgraad te waarborgen.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.