Led Strip Set Switch IR IP54

Kant en klare led strip set met infraroodschakelaar.

Beschrijving

Led strip set met Infrarood schakelaar en compleet met adapter voor gebruik in stopcontact. Deze set wordt compleet geleverd met led strip met een lengte van 150cm, infrarood sensor en adapter voor stopcontact. De infrarood sensor wordt geactiveerd door er met je hand of vinger langs te bewegen op een afstand van +-20cm, door langzaam met je hand richting de sensor te bewegen kan het licht gedimd worden. Deze set is onder andere geschikt voor gebruik onder bijvoorbeeld uw keukenkastjes, kledingkast en dergelijke.

Bij het monteren en inkorten van spat/waterdichte led strips ben u zelf verantwoordelijk voor het juist afdichten van de uiteinden, om zo de beschermingsgraad te waarborgen.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.