Led Strip Set PIR IP54

Kant en klare led strip set met bewegingsmelder, in enkele of dubbele uitvoering.

Beschrijving

Deze Led strip set PIR wordt compleet geleverd met bedrading en voeding/adapter die direct in het stopcontact kan worden geplaatst. De bedrading, adapter, sensor en led strip worden gemakkelijk aan elkaar verbonden door middel van stekker verbindingen. De compacte PIR bewegingsmelder kan ingesteld worden, zo kunt u kiezen tussen een brandtijd tussen de 30sec en 6min na inschakeling. De led strip is spatwaterdicht IP54 en heeft een lengte van 120cm (dubbel = 2x120cm) en is in te korten per 10cm. De led strip straalt een aangenaam en sfeervol warm licht uit met een minimale lichtopbrengst en is zodoende zeer geschikt voor het plaatsen onder bijvoorbeeld de rand van uw bed zodat u bij het in en uitstappen van uw bed in het donker direct kunt zien waar u loopt. Ook is het mogelijk om de ledstrip te plaatsen in bijvoorbeeld uw keuken, badkamer, kledingkast, garderobe kasten en dergelijke.

Verkrijgbaar in enkele (1xPIR en 120cm led strip) of dubbele (2xPIR en 2x120cm led strip) uitvoering, selecteer rechtsboven de gewenste uitvoering!

Bij het monteren en inkorten van spat/waterdichte led strips ben u zelf verantwoordelijk voor het juist afdichten van de uiteinden, om zo de beschermingsgraad te waarborgen.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.