Led Strip Set Batterij en PIR IP54

Kant en klare led strip werkend op vier AAA batterijen en ingebouwde bewegingsmelder.

Beschrijving

Led strip set compleet met Pir sensor en werkend op vier AAA batterijen. De bewegingsmelder zorgt ervoor dat de led strip automatisch inschakelt op het moment dat u bijvoorbeeld de kastdeur opent of laadklep van uw voertuig. Zodra er geen beweging meer wordt waargenomen door de sensor zal de led strip na 15sec weer uitgaan. Daarnaast is het mogelijk om de led strip manueel in te schakelen door middel van de drukschakelaar die naast de pir sensor zit. Deze set is zeer geschikt voor plaatsen waar enige oriëntatie verlichting is gewenst en geen directe voeding aanwezig is. Bijvoorbeeld te gebruiken in voorraadkast, kledingkast, onder bed etc. Maar ook te gebruiken in onder andere de laadruimte van uw bestelauto en pick-up.

Let op: Batterijen niet inbegrepen.

Bij het monteren en inkorten van spat/waterdichte led strips ben u zelf verantwoordelijk voor het juist afdichten van de uiteinden, om zo de beschermingsgraad te waarborgen.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.