Led Strip Set Accu en PIR IP54

Kant en klare led strip met oplaadbare accu en pir bewegingsmelder.

Beschrijving

Led strip set met accu en Pir bewegingsmelder. Deze set is compleet met led strip met een lengte van 100cm en voorzien van Pir bewegingsmelder met ingebouwde oplaadbare Accu. Deze Accu is op te laden door middel van een meegeleverde kabel die in een USB poort kan worden geplaatst. De sensor is instelbaar tussen 15sec, 130sec en 380sec brandtijd hierna gaat de led strip automatisch weer uit. De leds trip straalt een warme lichtkleur uit, en is aan de achterzijde voorzien van zelfklevend tape. Deze set is zeer geschikt voor plaatsen waar enige oriëntatie verlichting is gewenst en geen directe voeding aanwezig is. Bijvoorbeeld te gebruiken in voorraadkast, kledingkast, onder bed etc. Maar ook te gebruiken in onder andere de laadruimte van uw bestelauto en pick-up.

Bij het monteren en inkorten van spat/waterdichte led strips ben u zelf verantwoordelijk voor het juist afdichten van de uiteinden, om zo de beschermingsgraad te waarborgen.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.