Basic RGB Ledstrip 12V IP65

Ledstrip spatwaterdicht geschikt voor buiten gebruik, regelbaar in verschillende kleuren.

Beschrijving

De Basic RGB ledstrip IP65 is spatwaterdicht en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Doordat deze RGB led strip waterdicht is, kan hij ook uitstekend gebruikt worden in bijvoorbeeld badkamer, tuin en dergelijke. De verschillende kleuren zijn afzonderlijk te regelen. Wordt geleverd op een rol met een lengte van 5 meter en is per 10cm in te korten. de onderzijde van de ledstrip is voorzien van dubbelzijdig tape voor een snelle en gemakkelijke montage. Voor het aansturen en aansluiten van deze 12V led strip is een RGB controller en led driver benodigd.

Benodigde controller en/of led driver vindt u onderaan deze pagina.

Bij het monteren en inkorten van spat/waterdichte led strips ben u zelf verantwoordelijk voor het juist afdichten van de uiteinden, om zo de beschermingsgraad te waarborgen.

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.