Basic Ledstrip 12V IP65

Ledstrip voor binnen en buiten gebruik op rol van 5Mtr, verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren.

Beschrijving

De Basic ledstrip is een aantrekkelijk geprijsde strip. Spatwaterdicht (IP65) en hierdoor geschikt voor zowel gebruik binnenshuis als buiten, ook te gebruiken in bijvoorbeeld uw badkamer, koof, gevel tuin en dergelijke. Wordt geleverd op rol met een lengte van vijf meter. Deze led strip is voorzien van 60 leds per meter en is in te korten per vijf cm. Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, zodat u deze kan aanpassen aan uw wensen en doeleinden. Voor het aansluiten van deze led strip op 230V Wisselstroom is een 12VDC Led Driver benodigd, deze vindt u onderaan deze pagina.

Lumen output per meter:
-Warm wit licht 3000K 450Lm
-Neutraal wit licht 4000K 470Lm
-Koel/Helder wit licht 6500K 500Lm

Bij het monteren en inkorten van spat/waterdichte led strips ben u zelf verantwoordelijk voor het juist afdichten van de uiteinden, om zo
de beschermingsgraad te waarborgen.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.