Solca-V zonne-energie Wandlamp

Vierkante led wandlamp met sensor.

Beschrijving

De Solca-V wandlamp is uitgevoerd met ingebouwde Sonne-cel aan de bovenzijde. Deze vierkante uitvoering is geschikt voor montage tegen wand of gevel en perfect voor het plaatsen bij bijvoorbeeld uw voordeur of op de schuur De behuizing is gemaakt van staal en heeft een zwarte poedercoating. Door zijn ingebouwde Accu wordt gedurende de dag de opgewekte energie opgeslagen in het armatuur. Zodra het schemerig wordt schakelt de led lamp automatisch aan. De ingebouwde Pir bewegingsmelder is in 3 standen instelbaar.

Stand 1: Aan bij schemer 55Lm.
Stand 2: Aan bij schemer 55Lm, en feller branden 220Lm bij beweging of langslopen. Schakelt weer terug naar minder licht na 25Sec.
Stand 3: Aan bij beweging of langslopen bij schemer, hoge lichtopbrengst 550Lm. Schakelt uit na 25seconden totdat er weer beweging wordt gedetecteerd.

Ook verkrijgbaar als ronde uitvoering en/of als staand model.

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.