Slim Led Straler 50W Warm Licht

Led floodlight 50Watt 3000K, met grijze behuizing.

Beschrijving

De 50Watt 'Slim' Led straler heeft een compacte behuizing en is o.a. geschikt voor het verlichten van uw huis, tuin, garage, carport en dergelijke. De warm witte lichtkleur (3000K) draagt bij aan een aangename lichtbeleving. Het gebruik van een of meerdere led stralers rondom uw woning of bedrijf heeft een afschrikkende werking op inbrekers. De compacte behuizing is gemaakt van aluminium en voorzien van grijze coating. De lens/afscherming is gemaakt van gehard veiligheidsglas. De 'Slim' led stralers zijn vochtbestendig en spatwaterdicht (IP66).

Wordt geleverd inclusief montage beugel en voor-gemonteerd snoer van +- 25cm. Ook verkrijgbaar met helder witte lichtkleur (6000K).

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.