Antos Led Straler Zwart met sensor.

Led floodlight met zwarte coating en bewegingsmelder.

Beschrijving

De Antos Led straler met PIR bewegingsmelder is o.a. geschikt voor het verlichten van uw huis, tuin, garage, carport en dergelijke. De witte lichtkleur (4000K) draagt bij aan een aangename lichtbeleving. Het gebruik van een of meerdere led stralers rondom uw woning heeft een afschrikkende werking op inbrekers en andere ongenodigde gasten. De behuizing is gemaakt van aluminium en voorzien van zwarte coating. De lens/afscherming is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Door het gebruik van glas wordt het verweren of dof worden van de lens tegen gegaan, waardoor er altijd een optimale lichtopbrengst gewaarborgd blijft. De PIR bewegingsmelder met een bereik tot +-10Mtr heeft verschillende instelmogelijkheden o.a. gevoeligheid en inschakel duur. Ook is de Antos floodlight voorzien van regelbare daglicht sensor. Hierdoor gaat de verlichting alleen werken in geval van schemer of duisternis. De Antos led stralers zijn vochtbestendig en spatwaterdicht (IP44).

Verkrijgbaar in 10Watt, 20Watt, 30Watt en 50Watt selecteer rechtsboven het gewenste wattage!

-10Watt 800Lumen lxbxh: 165x104x54mm
-20Watt 1600Lumen lxbxh: 189x125x54mm
-30Watt 2400Lumen lxbxh: 252x168x54mm
-50Watt 4000Lumen lxbxh: 287x200x54mm


Wordt geleverd inclusief montage beugel en voor-gemonteerd snoer van +- 25cm. Ook verkrijgbaar zonder PIR bewegingsmelder.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.