Spelly Grondspot Warm Licht

Opbouw 12V led grondspot verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Warm wit licht.

Beschrijving

Spelly Led 12Volt opbouw grondspot, met één, twee of vier uitstralings-sleufen. Geschikt voor oprit, oprijlaan, vlonder, steiger, tuinpad en dergelijke. Deze Led grondspot geeft een aangenaam warm wit licht (3000K) en is zeer geschikt als oriëntatie of contour verlichting langs aanlegsteiger of wandelpad. De Spelly led opbouwspots hebben geen onderbouw, de onderzijde is volledig vlak. Hierdoor is een gemakkelijke en snelle montage mogelijk. U hoeft alleen maar een gaatje in de betreffende ondergrond te maken voor de 12Volt voedingskabel. Wordt geleverd met rvs inbus schroefjes inclusief bijbehorende pluggen en inbus sleutel.

Benodigde 12V Led driver (trafo) is apart verkrijgbaar en is te vinden onderaan deze pagina. Deze 12V wisselstroom leds functioneren ook op een 12V gelijkstroom driver. Voor het aansluiten van deze grondspots is geen dure Ymvk-AS grondkabel benodigd!

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.