Griblo Prikspot Led

Led spot met prikvoet voor het plaatsen in grond of grasveld.

Beschrijving

De Griblo led is een spot voor buitengebruik. Gemaakt van aluminium met een grijze coating en uitgevoerd met ingebouwde 4W SMD Led die een neutraal witte lichtkleur uitstraalt. De onderzijde van de spot is voorzien van een kunststof prikvoet die gemakkelijk in de ondergrond kan worden geplaatst. De Griblo led is voorzien van een voorgemonteerde aansluitkabel met een lengte van +-100cm die direct kan worden aangesloten op een 220V voedingskabel. De behuizing is kantelbaar op de prikvoet, zodat de lichtbundel in de gewenste richting kan worden geplaatst.

Deze Prikspot is bij uitstek geschikt voor het aanlichten van objecten en ornamenten in uw tuin. Ook te gebruiken voor het verlichten van bomen, planten en ander groen in uw tuin.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.