Akven Buitenspot Led

12Volt led spot voor buitengebruik.

Beschrijving

De Akven led is een spot voor buitengebruik. Gemaakt van aluminium met een donkergroene coating zodat hij minder goed opvalt tussen begroeiing en dergelijke. Wordt geleverd inclusief 12Volt 5W Gx5,3 Led lichtbron die een warm witte lichtkleur uitstraalt, deze lichtbron is vervangbaar. Voor het aansluiten van deze buitenspot is een 12V led driver benodigd.De behuizing is kantelbaar, zodat de lichtbundel in de gewenste richting kan worden geplaatst.

Deze Akven buitenspot is bij uitstek geschikt voor het aanlichten van objecten en ornamenten in uw tuin. Ook te gebruiken voor het verlichten van bomen, planten en andere soorten begroeiing in uw tuin.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.