Buiten Verlichting

›› LED buitenverlichting en tuinverlichting ‹‹

LED buitenverlichting en tuinverlichting

In deze categorie vind u ons uitgebreide aanbod aan led buitenverlichting in verschillende uitvoeringen. Verlichting in uw tuin wordt vaak vergeten bij de aanleg, maar kan het verschil maken voor de buitenbeleving rondom uw huis. Een tuin met de juiste verlichting laat u op zomerse avonden tot in de late uurtjes genieten, en in de wintermaanden brengt het extra sfeer en betrekt u uw tuin bij uw woning. Ook is het niet van nutteloos belang om tijdens de donkere maanden uw woning en tuin te verlichten. Inbrekers en andere ongenodigde gasten zullen uw goed verlichte woning eerder links laten liggen.

Daarnaast verkopen wij speciale straat verlichtings armaturen met Led, deze worden veel verkocht en zijn zeer breed toe te passen. Verkrijgbaar in verschillende wattage's en lichtkleuren en onder andere geschikt voor het verlichten van wegen, wandelpaden, fietspaden parkeerplaatsen en dergelijke.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.