Bulleye Led Wandlamp

Wand armatuur led, Verkrijgbaar in 3000K en 4000K.

Beschrijving

De Bulleye of Bully is wellicht wel één van de meest toegepast armaturen die er in en om uw huis gebruikt worden, veelvuldig gebruikt in garagebox, tuinhuis, schuur, kelderbox, berging, voorraadkast en dergelijke. Nu met geïntegreerde en energiezuinige leds met een levensduur van gemiddeld 50.000 branduren. Hierdoor behoort het vervangen van de losse lampjes tot het verleden. De Bulleye Led heeft een kunststof behuizing en een glazen prisma lens welke wordt afgeschermd door een metalen beschermkorf, de drie aansluitopeningen maken een gemakkelijke kabeldoorvoer mogelijk. De 3Watt leds zijn verkrijgbaar in twee verschillende lichtkleuren, warm wit en neutraal wit licht.

De led Bulleye kent een uitgebreide mogelijkheid aan toepassingen zoals bijvoorbeeld aan uw gevel, in uw tuinhuis of veranda.

Selecteer rechtsboven welke lichtkleur u wenst te ontvangen!
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.