Emi-R Stuc Trimless Spot

Ronde spot, voor naadloze inbouw in gips plafond.

Beschrijving

Met deze Emi inbouwspots is het mogelijk om een naadloze overgang te creëren tussen plafond en inbouw spot. De Emi Rond is gemaakt van gips en voorzien van twee aluminium bevestigings 'lippen'. Na het zagen/boren van het montagegat met een diameter van +-113mm legt u de 'lippen' op het plafond, hierna zet u de twee lippen vast door middel van gipsplaatschroeven. Daarna is het mogelijk de naad die is ontstaan direct mee te stukken met het plafond, waardoor het lijkt alsof de spot en plafond één geheel vormen. Na het afwerken van het plafond (schilderen/spuitwerk/sierpleister etc) kunt u de aluminium afdekring demonteren en een led of halogeen GU10 lichtbron plaatsen. Bij deze Emi trimless spots is geen klemveer zichtbaar, de lamp wordt door de aluminium draairing op zijn plaats gehouden.

Trimless spots zijn een lust voor het oog en dragen bij aan een strakke en rustige vormgeving en afwerking van bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken, slaapkamer en dergelijke. Maar ook zeer veel gebruikt in restaurant, hotels, kantoor, winkel etc.

Vergeet u niet om eventuele led lamp en/of aansluitsnoer mee te bestellen. Zie onze aanbevelingen hieronder!

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.