Lumix Led Noodverlichting

Nood armatuur met vluchtrouteaanduiding voor wandmontage.Compleet met Pictogrammen

Beschrijving

Noodverlichting Lumix Led 4W is geschikt voor wandmontage en onder ander te gebruiken in openbare ruimten zoals parkeergarages, trapportalen, wandelgangen en dergelijke. Deze led Nood armaturen zijn voorzien van een NiCd accu met auto testfunctie, en kan in geval van een noodsituatie het armatuur 3 uur laten oplichten. Het armatuur kan worden aangesloten als continue brandend, of enkel worden ingeschakeld op het moment dat door een calamiteit de netspanning wegvalt. Het armatuur is gemaakt van grijs kunststof met een Polycarbonaat Prisma kap.

Wordt standaard geleverd inclusief pictogrammen voor vluchtroute-aanduiding die voldoen aan de huidige normering en eisen.

Houdt bij de aanschaf en montage van noodverlichting altijd rekening met de geldende eisen en normering zoals voorgeschreven in de regelgeving en het bouwbesluit. Raadpleeg bij twijfel altijd een erkend vakman of installatie technicus. Na het plaatsen is het van belang om de accu minimaal 24uur op te laden, en daarna volledig te ontladen door het systeem spanningsloos te maken. Hierna is het armatuur gereed voor gebruik. Wij kunnen onder geen beding aansprakelijk worden gehouden voor klachten, defecten en schade ontstaan door foutieve plaatsing of gebruik.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.