Proline-I Led Paneel 32W 60x60cm

Inleg led armatuur verkrijgbaar in drie verschillende lichtkleuren.

Beschrijving

Onze Proline-I led panelen zijn uitermate geschikt voor verwerking in systeemplafond, als energiebesparend alternatief voor conventionele TL-armaturen. Led panelen geven een prettig en indirect licht, wat zeer aangenaam is voor kantoren en winkels. De Proline led panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende lichtkleuren Warm wit, Neutraal wit en Koel wit. De keuze uit deze lichtkleuren is afhankelijk van de toepassing met als indicatie, Warm wit licht voor bijvoorbeeld wachtruimtes, horeca etc. Neutraal wit licht voor kantoren, winkels, showrooms. Koel wit licht voor fijn-productie ruimtes, toepassingen waar daglichtkleur bij gewenst is. Deze led panelen zijn gemaakt van aluminium en de randen zijn afgewerkt met een witte coating, zodat ze bij uitstek geschikt zijn voor het plaatsen in systeemplafond met witte profielen en 60x60cm plafondtegels.

De led panelen worden standaard geleverd inclusief led driver. Ook leveren wij diversen accessoires voor deze led panelen,zoals bijv. opbouwframes, pendel/ophang sets.

Lumen output:
-Warm wit licht 3000K 3200Lumen
-Neutraal wit licht 4000K 3240Lumen
-Koel wit licht 6000K 3300Lumen

Leverbaar in verschillende lichtkleuren, selecteer rechtsboven de gewenste lichtkleur!
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.