Ivar Led frame 40W 60x60cm

Inleg led frame voor 60x60cm systeemplafonds.

Beschrijving

De Ivar led is een revolutionair armatuur geschikt voor het plaatsen in een systeemplafond met 60x60cm plafond tegels. Het frame wordt simpelweg onder de huidige plafond tegel geplaatst, deze komt dus niet te vervallen maar wordt enkel van zijn plek geschoven voor montage van het led frame waarna de plafondtegel weer terug wordt geplaatst 'op' het armatuur. Het frame is gemaakt van aluminium en afgewerkt met een witte coating. Voorzien van energiezuinige SMD leds, en leverbaar in drie verschillende lichtkleuren. De leds worden afgeschermd door een opaalkleurige lens. Wordt geleverd inclusief bijbehorende led driver.

Lumen output:
-Warm wit licht 3000K 3400Lumen
-Neutraal wit licht 4000K 3600Lumen
-Koel wit licht 6000K 3800Lumen

Het armatuur is bij uitstek geschikt voor het plaatsen in bijvoorbeeld een wachtruimte, kantoor, praktijk of behandelruimte en dergelijke.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.