Lyco-I Trimless Kardanspot Zwart

Trimless kardanspot in de kleur zwart, geschikt voor AR111 Lamp.

Beschrijving

De Lyco Kardan spots zijn een karakteristieke aanvulling in uw woning, winkel of restaurant. Deze enkelvoudige variant is geschikt voor een AR111 lichtbron, naast deze uitvoering is er ook een dubbele variant verkrijgbaar. De trimless spot met en populaire zwarte afwerking wordt naadloos in het plafond of koof verwekt. Eerst dient er een gat gemaakt te worden van 155x155mm, hierna kan het montage frame worden gemonteerd en vastgezet worden met gipsplaat-schroeven. Zodra het frame op de juiste dikte van de stuclaag is afgesteld kan het gehele plafond worden afgestuct. Zodra de stuclaag is uitgehard en eventueel is afgewerkt met verf of latex, kan het binnenwerk gemakkelijk in het frame worden geklikt.

G53 fitting is geschikt voor een 12V lamp met 12V voeding, maar de Lyco kardanspot kan ook uitgevoerd worden met een 220V Led lamp in combinatie met en GU10 fitting.

Vergeet u niet om eventueel benodigde lamp mee te bestellen. Zie onze aanbevelingen hieronder!

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.