Lyca-II Trimless Kardanspot Zwart

Dubbele Trimless kardanspot in de kleur zwart, geschikt voor GU10 Lampen.

Beschrijving

De Lyca Kardan spots zijn een karakteristieke aanvulling in uw woning, winkel of restaurant. Deze dubbele variant is geschikt voor twee 50mm GU10 lampen, naast deze uitvoering is er ook een enkel variant verkrijgbaar. De trimless spot met en populaire zwarte afwerking wordt naadloos in het plafond of koof verwekt. Eerst dient er een gat gemaakt te worden van 190x88mm, hierna kan het montage frame worden gemonteerd en vastgezet worden met gipsplaat-schroeven. Zodra het frame op de juiste dikte van de stuclaag is afgesteld kan het gehele plafond worden afgestuct. Zodra de stuclaag is uitgehard en eventueel is afgewerkt met verf of latex, kan het binnenwerk gemakkelijk in het frame worden geklikt.

Deze compacte Trimless inbouwspots zijn zeer populair en onder andere geschikt voor gebruik in uw woning of appartement. Geef uw woonkamer, slaapkamer, keuken etc een luxueuze uitstraling door middel van deze spots.

Vergeet u niet om eventueel benodigde lamp mee te bestellen. Zie onze aanbevelingen hieronder!

Gerelateerd

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.