Indeco Luxe Downlight Wit Licht

Downlight met indirect neutraal wit licht, in twee maten verkrijgbaar.

Beschrijving

Deze Indeco downlights zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en afwerking, en onderscheidt zeer door het zeer prettige indirecte lichtbeeld. De Aluminium behuizing is afgewerkt met een witte coating en voorzien van stevige klemveren voor montage in het plafond. Het indirecte lichtbeeld komt tot stand in het midden van de downlight waarnaar het licht als het ware naar boven gericht via de 'dome' naar onder wordt gestuurd. Verkrijgbaar in 7Watt en 14Watt, met beiden een ander formaat. De Indeco led spots worden geleverd inclusief 350mA Led driver die door middel van Triac kan worden gedimd. Deze uitvoering straalt een neutraal wit licht uit (4000K). Ook leverbaar in 000K uitvoering.

De Indeco Led downlights zijn bij uitstek geschikt voor luxe woonruimtes, villa's, hotels, penthouses en dergelijke. Maar worden daarnaast ook veel geplaatst in praktijk ruimtes, behandelkamers, horeca, musea en dergelijke.

Selecteer bovenaan deze pagina het gewenste wattage.
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.