Artdeco Luxe Downlight Warm Licht

Stijlvolle led downlight, warm wit licht.

Beschrijving

Deze Artdeco downlight is mede dankzij zijn unieke uitstraling en afwerking een veelzijdig te gebruiken armatuur. Het armatuur is gemaakt van Aluminium en afgewerkt met een witte coating. De led downlight is voorzien van een lichtbron in het midden gecentreerd welke een directe lichtuitstraling naar beneden uitstraalt, en daarnaast zijn in de buitenste rand ook leds verwerkt die omhoog in de gewelfde 'dome' stralen en bijdragen aan een aangename indirecte lichtopbrengst. De lichtkleur is warm wit (3000K). De 'dome' en de middelste lichtbron worden afgeschermd door een transparante lens zodat stof en vuil zich niet kunnen ophopen in het armatuur. Wordt geleverd inclusief bijbehorende losse led driver.

De Artdeco Led downlights zijn bij uitstek geschikt voor luxe woonruimtes, villa's, hotels, penthouses en dergelijke. Maar worden daarnaast ook veel toegepast in praktijk ruimtes, behandelkamers, horeca, musea en dergelijke.

Ook verkrijgbaar met een neutraal witte lichtkleur (4000K).
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
E-mail
Uw vraag
Annuleren
Verzenden
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.