Future Ball Bouwlamp

Veelzijdige bouwlamp met diversen ophang mogelijkheden.

De Future Ball Led is een professionele bouwlamp geschikt voor zowel de kleine klussen maar staat ook zijn mannetje op de bouwplaats, scheepsbouw of zware industrie. De kunststof behuizing en opaal kleurige lens zijn slagvast uitgevoerd (IK10) en is spatwaterdicht wat hem geschikt maakt voor binnen en buiten gebruik. Zijn unieke design en bol-vormige lens draagt bij aan een zeer brede lichtuitstraling, hierdoor is hij ideaal voor gebruik in ruimtes die volledig uitgelicht moeten worden. Voorzien van inklapbare ophanghaak waardoor hij bijvoorbeeld snel aan een centraaldoos kan worden opgehangen. Daarnaast is hij voorzien van een drie-tal krachtige magneten in de bodem zodat hij ook gebruikt kan worden in de industrie en staalbouw. Uitgevoerd met Aan/Uit schakelaar en twee stekkerdozen voor het door-koppelen of aansluiten van elektrisch handgereedschap. De Future Ball Led heeft een vloeistofbestendige rubber aansluitkabel met aangegoten stekker en een lengte van 5meter.

De Future Ball Led geeft nagenoeg geen warmte af en is zeer handzaam in gebruik. Ideaal voor stuc of schilder werkzaamheden in woningen. Plaatst in iedere ruimte een Future Ball aan het plafond en voorkom zo het gesleep met bouwlampen en verlengsnoeren. Ook veel gebruikt bij het plaatsen van stalen constructies voor bedrijfshallen en dergelijke

Deze veelzijdige werklamp is een is onmisbare aanvulling aan uw werkuitrusting, ideaal voor iedere klus of verbouwing.
Onze Future serie werk en bouwlampen zijn ook zeer geschikt voor professioneel en veelvuldig gebruik. En worden onder andere gebruikt door bouwbedrijven, aannemers, klusjesmannen, installatiebedrijf en dergelijke.

Niet in voorraad +- 14 dagen na bestelling
149.96